Portrætrammer

Visning 30 produkter

Hvis du leder efter flotte portrætrammer til børnenes skolefotografier eller andre portrætfotografier, er du kommet til det helt rigtige sted. I denne kategori finder du nemlig alle de portrætrammer, som vi forhandler på BGA. Her har vi samlet en mængde eksklusive rammer, som egner sig ganske udmærket til netop portrætfotografier. Uanset om du leder efter en lille eller stor ramme, har vi masser af produkter, der frister. I vores sortiment finder du fotorammer i flere forskellige størrelser, farver og designs. Alt sammen for, at alle vores kunder skal kunne finde lige det, de leder efter.

De allermindste rammer i denne kategori har målene 3,5x4,5 cm, mens de største har målene 20x30 cm. Vi har naturligvis også rammer i flere forskellige mellemstørrelser, hvilket gør det lettere for dig at finde det, du søger. De fleste portrætrammer er rektangulære, men du finder selvfølgelig også en del kvadratiske portrætrammer i sortimentet. Eftersom mange gerne indrammer deres portrætbilleder i lidt mere eksklusive rammer, har vi valgt at tilbyde meget guld og sølv i denne specifikke kategori. Trods de eksklusive farver kan du også finde mere simple modeller. Vi har således alt fra tynde, enkle portrætrammer til de mere eksklusive og opsigtsvækkende rammer.

Det spiller ikke den store rolle, om du er ude efter det ene eller det andet, eftersom vi har noget for enhver smag. Stort eller småt, enkelt eller eksklusivt, kvadratisk eller rektangulært – på BGA finder du alt. Vil du give dit billede en ekstra smuk indramning, anbefaler vi dig desuden at kombinere din portrætramme med en flot passepartout, som virkelig fremhæver billedet.

Du finder den perfekte portrætramme og passepartout hos os!