• Akrylglas lettere & mere holdbare rammer
  • Ægte egeramme med naturlige farveskift
  • Billedophæng

Ramme Soul Eg - Valgfri Størrelse (Floatglas)

299 kr
(2 anmeldelser)

1. Vælg glas 

2. Vælg dine mål

Brede: cm  (5.50 kr/cm)
Højde: cm  (5.50 kr/cm)
Produceres manuelt i vores rammeværksted
Bestilt efter mål - Vi tillader ikke åbent køb
På lager  Leveringstid: 3-6 hverdage

Floatglas 
Ja
Farve
Eg / Træ
Farvenuance
Eg
Medfølger passepartout
Nej
Materiale
Træ
Maksimale mål - GLS Hjemmelevering
70x100 cm
Maksimale mål - Bring Pakkeshop
70x100 cm
Plads til
1 billede
Rammens blankhed 
Mat
Stil
Stilren
Støtteben medfølger
Nej
Syrefrit bagstykke
Ja
Træsort
Eg
Type af glas
Ægte glas
Vægfæste
Ja
Falsdybde (inderdybde) 
7 mm
Listens bredde 
13,5 mm
Listens dybde 
22 mm

Soul Ek er en billedramme i solid eg med en stilren og kantet profil samt en listebredde på 13,5 mm. Listens dybde på hele 22 mm gør, at rammen kommer lidt ud fra væggen og skaber en 3D-effekt. Denne dybde – i kombination med det solide egetræ – gør også at rammen føles solid og robust. Det er en ramme som med sit enkle design har en moderne fremtoning. En ægte træramme er også tidløs og passer både til moderne og klassiske hjem.

Rammens stabile bagstykke er fremstillet i brun MDF og forsynet med vægophæng til både vertikal og horisontal ophængning.

Rammen har en falsdybde (inderdybde) på 2 mm, hvilket gør, at det også er muligt at supplere dit motiv med en stilfuld passepartout.

Eftersom denne ramme er fremstillet i ægte, solid eg forekommer der naturlige farveskift i træet, hvilket også gør at der kan forekomme farveforskelle mellem billedlisterne.

Floatglas
Floatglas kan umiddelbart betragtes som et såkaldt almindeligt glas, men forskellen ligger i, at floatglas er endnu mere jævnt i overfladen og har bedre lysegenskaber end det almindelige glas. Derfor fremhæves motivet i endnu højere grad med floatglas, hvilket giver en finere oplevelse af billedrammen.
Floatglas er vores standardglas i alle rammer efter mål.

En billedramme i ægte egetræ skaber en varm og naturagtig fremtoning i dit hjem. Denne ramme kan placeres på væggen som en enkeltstående dekoration, men rammen kan også fungere som en del af en større billedvæg. Den neutrale egetræsfarve gør desuden at denne fotoramme passer ind i de fleste hjem og indretningsstile. En dyb og lidt bredere ramme med et stilrent design som denne fremhæver og supplerer dit motiv på en meget stilfuld måde – uden at stjæle fokus.

Fortrydelsesretten gælder ikke på specialprodukter
Når du vælger at få os til at producere dine rammer efter mål, så gælder fortrydelselsesretten ikke længere, da der er tale om et specialprodukt. Vi kan således ikke videresælge produktet ved en eventuel returnering.

Varenummer: 51015388

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Kerstin

Bestilte rammer efter mål, der passede perfekt. Hurtig og sikker levering - tilfreds!

2018-12-09
Grant

Clean og stilfuld ramme. Havde tidligere købt den samme ramme i butikken her i Malmø, men havde brug for en anden til et andet billede med usædvanlige dimensioner. Bestilling efter mål gik problemfrit og passede perfekt.

2020-01-07

Skriv en anmeldelse af dette produkt