Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Skoleplancher med gamle motiver

5 Produkter

Giv væggene karakter med disse fine skoleplakater!

Velkommen til vores lille galleri med smukke skoleplakater i forskellige udformninger! En skoleplakat vil med garanti tilføre væggen karakter og passer perfekt ind hjemme hos den reflekterede indretter, som er ude efter en skøn vintage-følelse. I sortimentet finder du flotte tegninger fra skolebøger udgivet i 1800-tallet og detaljerede illustrationer af insekter og fugleæg.

Plakaterne kan med fordel hænges op i plakathængerammer for en autentisk følelse, men passer også flot ind i en tynd og enkel ramme. Vil du køre vintagestilen helt ud, har vi også charmerende rammer, der er blevet behandlet for at se gamle og slidte ud.

I dag googler vi os frem i junglen af viden. Hvis vi undrer os over noget, tager vi vores smartphones eller bærbare computer frem og finder billeder og tekst på ingen tid. Før i tiden gjorde man dette noget mere stilfuldt. Enten bladrede man i tykke bøger, eller også kiggede man på en detaljeret skoleplakat, som forestillede menneskekroppen, planter eller forskellige dyr. Formodentlig var man slet ikke bevidst om, hvor smukke disse motiver egentlig var!

Ofte er informationen på disse plakater blevet opdateret side om side med den nye forskning, men charmen og karakteren, som motiverne udstråler, føles stærkere end nogensinde. Det er derfor ikke mærkeligt, at plakaterne gerne figurerer i det stilsikre hjem, gerne sammen med et fint ophæng eller en stilren ramme. Mange vælger at matche de gamle designs med moderne indretningskomponenter, hvilket er en perfekt kombination! Et hjem, som kun går efter vintagetemaet, er ganske vist ofte smukt, men det kan også føles lidt mørkt. Derfor er det rigtig fint at bryde indretningen med moderne pastelfarver, kridhvide vægge eller klare aquanuancer.

Hvad enten du er vild med makabre motiver af menneskeskeletter eller de mere eksterne og uskyldige motiver, kan du være sikker på, at disse lækre skoleplakater bliver et super fint indslag på væggen, linet op på en billedhylde eller stående i mindre rammer på en kommode eller et skrivebord. Eftersom motiverne adskiller sig fra mange moderne motiver kan du desuden føle dig stolt over din evne til at udvælge vægdekorationer med masser af karakter.