Washi Tape

Washitape er multifunktionelt dekorationstape som kan anvendes til mange formål, f.eks. at sætte plakater og prints op på væggen. Den er skånsom og efterlader ingen mærker på hverken plakat eller væg, hvilket er perfekt for dig som kan lide variation – eller bare leder efter en mere personlig måde at hænge plakater op på. Washitapen er stærk, men stadig enkel at arbejde med.

Udover at fastgøre plakater på væggen kan du også anvende tapen washitapen til at dekorere fødselsdagskort, pakker eller sætte dit personlige præg på dine ting f.eks. notesbog eller kalender.

Sjovt og ukompliceret – sådan skal det være at anvende washitape!

Visning 0 produkter

Vi beklager

Fandt ingen produkter

Washitape

Washitape, også kaldet dekorationstape, er en praktisk og dekorativ tape som du kan gøre meget med! Washitapen er praktisk og stærk samtidigt som den er skånsom og hverken skader underlaget eller genstanden som skal påklistres med tapen. Tapen er også smidig og let at anvende, flytte og fjerne.

Sæt dit personlige præg – med washitape

At være dekorativ er måske et af washitapens bedste kvaliteter og i mange tilfælde pointen med produtet. At tape kan være så underholdende et produkt havde man ikke regnet med! Washitapen er perfekt at sætte dit personlige præg på dine vægge, genstande eller gaver.

Få let dine plakater op at hænge på væggen

Med washitape kan det let og hurtigt få dine flotte plakater, prints eller fotos op at hænge på væggen. Washitapen vil hverken skade dit tapet, plakater eller fotos. Det er bare en sjovere og lidt mere personlig måde at pynte dine vægge på!

Eftersom washitapen ikke efterlader nogen mærker på væggen, er den også ganske praktisk for dig som kan lide at variere eller eksperimentere i din vægdekoration.

Dekorer løs med washitape!

For den med lidt fantasi har washitapen mange anvendelsesmuligheder. Udover at ophænge plakater og lignende på væggen, kan du også anvende washitapen til at dekorere f.eks. pakker, bøger, fødselsdagskort, notesbøger eller tilmed skabe og andre møbler. Du kan også opfriske tapetet ved at lave flotte mønstre på væggen.

Forskellige mønstre – samme farvetema

I vores sortiment af washitape finder du multipak med otte stk. separate ruller i forskellige mønstre og bredder, men som alle har samme farvetema. Dette gør det enkelt for dig at kunne dekorere løs med varierende mønstre og bredder, og samtidig vide at du holder dig indenfor samme farvetema. Enjoy.